fbpx

Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag thuis! Gratis verzending vanaf € 45,-.

Kersentaart met ETİ Burçak Yulaflı biscuit

Kersentaart met ETİ Burçak Yulaflı biscuit

Ingrediënten:

• 2 pakjes ETİ Burçak Yulaflı biscuit
• 2 eetlepels paneermeel
• 1 pakje bevroren kersen
• 50 gr. kersenmarmelade
• 30 gr. kristalsuiker
• Margarine

Recept:

Hak de ETİ Burçak Yulaflı biscuits fijn in de mixer, voeg daarna een kopje water toe en meng goed. Zet daarna het mengsel in de koelkast. Meng kristalsuiker en paneermeel. Vet de taartvormpjes in met margarine, verdeel het biscuitmengsel in gelijke delen en leg ze in de vormpjes. 

Giet een eetlepel van het suikerachtige mengsel dat je hebt bereid in de vormpjes. Bak in de voorverwarmde oven op 190°C gedurende 20 minuten en laat daarna afkoelen. Ontdooi de bevroren kersen goed en laat ze uitlekken. Smeer de helft van de kersenmarmelade in de afgekoelde taartjes, plaats de vruchten en smeer de overgebleven deel op de kersen. Serveer en eet smakelijk!