fbpx

Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag thuis! Gratis verzending vanaf € 45,-.

Bosbessentaart met ETİ Burçak

Bosbessentaart met ETİ Burçak

Ingrediënten:

• 1 pakje ETİ Burçak biscuit
• 6 eetlepels gesmolten roomboter
• 1/2 glas room
• 300 gr. verse roomkaas
• 100 gr. poedersuiker
• 2 eieren
• 1 pakje vanillesuiker
• 1/2 glas bosbessen

Recept:

Haal de Burçak koekjes door de blender en meng met de gesmolten boter. Doe het mengsel in een taartvorm en bak in de oven op 180° tot ze goudbruin zijn. Voeg in een kom respectievelijk room, suiker, roomkaas, ei en vanille toe en meng. Voeg de bosbessen en het mengsel dat je hebt bereid toe aan de taart die je uit de oven hebt gehaald. Bak de taart nog 15 minuten in de oven op 160°. Na afkoeling uit de vorm halen en koud serveren. Eet smakelijk.