Ingrediënten:
• 2 pakjes ETİ Burçak Yulafli biscuit
• 2 eetlepels paneermeel
• 30 gr. kristalsuiker
• 1 snufje nootmuskaat
• 250 gr. aardbeien
• 75 gr. aardbeienjam
• Margarine
Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag thuis! Gratis verzending vanaf € 45,-.
Slide right to view
Ingrediënten:
• 2 pakjes ETİ Burçak Yulafli biscuit
• 2 eetlepels paneermeel
• 30 gr. kristalsuiker
• 1 snufje nootmuskaat
• 250 gr. aardbeien
• 75 gr. aardbeienjam
• Margarine
Recept:
Hak ETİ Burçak Yulaflı biscuits fijn in de mixer. Voeg 4 eetlepels water toe en meng goed. Wikkel in aluminiumfolie en laat 15 minuten in de koelkast rusten. Meng aan de andere kant kristalsuiker, paneermeel en nootmuskaat. Vet de taartvormpjes in met margarine. Verdeel het deeg dat je uit de kast hebt gehaald in 6 gelijke delen, druk het met je hand aan en plaats het in de vormen. Giet een eetlepel van het suikermengsel over het deeg. Bak in de voorverwarmde oven op 190 °C gedurende 20 minuten en laat afkoelen. Was de aardbeien en laat ze goed uitlekken. Verwarm en smelt de jam, haal deze door een zeef en verwarm het daarna opnieuw op. Haal de afgekoelde taartjes uit de vorm en versier ze met aardbeien. Smeer de verwarmde jam op de aardbeien en serveer. Eet smakelijk!
€ 1,99